Un bărbat a murit ars de viu într-un gang din centrul oraşului Oradea

Un bărbat a murit ars de viu într-un gang din centrul oraşului Oradea
| Foto: captura video - https://www.ebihoreanul.ro/

Centrul Oradiei a fost scena unei întâmplări șocante, miercuri seară. O persoană a murit arsă de vie într-un gang al unui bloc din zona centrală, transmite bihoreanul.ro

Pompierii au stabilit că este vorba despre Piața Emanuil Gojdu din Oradea unde un cetăţean a văzut o persoană cuprinsă de flăcări. „La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Pompierii au stins rapid flăcările, însă, din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana.

Victima este un bărbat, iar identitatea sa urmează să fie stabilită de anchetatori. Zona este cunoscută ca fiind una frecventată de persoane fără adăpost. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care persoana respectivă a ajuns să fie cuprinsă de flăcări.

„Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Polițiștii orădeni continuă cercetările pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și a cauzelor în care s-a produs nefericitul eveniment, sub coordonarea unui procuror”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Comenteaza