Video Un bărbat a fost filmat în timp ce se masturba într-un autobuz plin cu elevi. Cum a reacționat individul după ce s-a văzut pe Facebook

Un bărbat a fost filmat în timp ce se masturba într-un autobuz plin cu elevi. Cum a reacționat individul după ce s-a văzut pe Facebook
| Foto: ebihoreanul.ro

Bărbatul s-a ales cu dosar penal după ce o înregistrare a incidentului a fost postată pe un grup Facebook.

Incidentul a avut loc într-un autobuz care circulă pe ruta Oradea-Tărian, județul Bihor. Maşina era plină cu elevi care se întorceau de la şcoală şi, cu toate că mai mulţi dintre ei i-au cerut bărbatului să se oprească, acesta nu a avut nicio reacţie, continuându-şi gesturile indecente, scrie ebihoreanul.ro

Cazul a ajuns în atenţia publică după ce o înregistrare a incidentului a fost postată, marţi după-amiază, de tatăl uneia dintre fetele care s-au aflat în autobuz, pe grupul de Facebook din sat.

"S-a pus lângă fiica mea şi a început să se masturbeze. Rog autorităţile să se autosesizeze, dacă nu, am să iau personal măsuri. Acest nenorocit e și pocăit, nu e prima dată când face acest gest oribil", a scris bărbatul revoltat, în dreptul înregistrării, explicând că l-a recunoscut în imagini pe autor.

În filmuleț se vede cum bărbatul se uită pe furiş de mai multe ori la persoana aflată lângă el şi, în acest timp, se mângâie, prin blugi.

Alți membri ai grupului au dezvăluit că bărbatul, care are 30 de ani și este, culmea, tată a doi copii, "face asta în fiecare zi" şi "se freacă de fete şi femei în autobuz".

Exhibiţionistul, înscris şi el în grupul de Facebook, a intrat în discuţie cu consătenii nemulţumiţi, încercând să se scuze: "Îmi cer scuze, am văzut postarea dumneavoastră și dacă vam jignit îmi pare foarte rău, dar io nu am vrut să fac nimic intenționat am fost obosit și am adormit pe autobuz și vreau sa-mi cer iertare pentru ca vam jignit și pe dumneavoastră și și pe fica dumneavoastră îmi cer iertare".

Detalii și video - AICI

Comenteaza