Un român a fost decapitat, iar capul său a fost aruncat într-un WC

Un român a fost decapitat, iar capul său a fost aruncat într-un WC

Un român de 50 de ani a fost ucis de un consătean de 70 de ani, chiar de Sfântul Nicolae. Totul s-a întâmplat în spatele unui supermarket din localitate, într-o cameră unde agresorul şi-a decapitat victima şi i-a tăiat inclusiv o mână, pe care le-a aruncat apoi într-o toaletă.

Crima oribilă a avit loc comuna Slătioara, județul Olt, miercuri, 6 decembrie. „La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 14:25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în spatele unei societăți comerciale, din comuna Slătioara, județul Olt, se află o persoană decedată, care prezintă urme de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa care a identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.

În urma activităților investigativ-operative, o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Slătioara, bănuit de comiterea faptei.

În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, citat de stirideolt.ro

Primarul din comună, Savu Ungureanu, a precizat că bărbatul bănuit de comiterea faptei a mai făcut pușcărie în trecut, după ce a atacat cu cuțitul o rudă. „A mai făcut pușcărie pentru tentativă, a băgat cuțitul într-un cumnat de al lui”, a spus primarul din comuna Slătioara, Savu Ungureanu. Despre victimă şi agresor primarul spune că bărbaţii consumau împreună alcool. "Amândoi sunt din comună. L-a decapitat , i-a tăiat și o mână, pe care le-a aruncat într-un WC", a transmis primarul Ungureanu, citat de stirideolt.ro.

Comenteaza