Șocant! Un adolescent de 17 ani și-a omorât mătușa ca să-i ia banii. După ce a ucis-o a violat-o și apoi a plecat la cumpărături

Șocant! Un adolescent de 17 ani și-a omorât mătușa ca să-i ia banii. După ce a ucis-o a violat-o și apoi a plecat la cumpărături

Un adolescent este acuzat de omor calificat, profanare de cadavre și furt după ce și-a omorât mătușa în vârstă de 35 de ani, pentru a-i putea fura banii, iar apoi a întreținut un raport sexual cu cadavrul. 

Odioasa crimă s-a petrecut într-un apartament din municipiul Mediaș, în urmă cu mai bine de o săptămână.

Potrivit procurorilor, în data de 6 decembrie, inculpatul, care locuia împreună cu mătușa sa nevăzătoare, în vârstă de 35 de ani, într-un apartament situat în municipiul Mediaș, a luat hotărârea de a o omorî pentru a-i putea fura banii, scrie Turnul Sfatului.

În jurul orelor 22, 23 a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuțit în zona gâtului în timp ce dormea şi i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu un obiect din fier, urmare a loviturilor primite victima decedând. Imediat după aplicarea loviturilor inculpatul a întreținut cu victima decedată un raport sexual normal. A sustras apoi banii pe care victima îi deţinea şi tototdată, în zilele următoare a folosit fără drept cardul bancar al acesteia.

Tatăl inculpatului a fost cel care a descoperit fapta după aproximativ o săptămână de la săvârşirea ei şi a anunţat poliţia. Adolescentul a fost reținut astăzi de către oamenii legii.

„În data de 15.12.2022 procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reținerea unui minor în vârstă de 17 ani din Mediaş, jud. Sibiu pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, trasmite sursa citată printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

loading...
Comenteaza