ȘOCANT în cazul minorei de 7 ani, violată de antrenorul de înot / Agresiunea s-a întâmplat sub ochii celor prezenți în tribune şi în bazin

ȘOCANT în cazul minorei de 7 ani, violată de antrenorul de înot / Agresiunea s-a întâmplat sub ochii celor prezenți în tribune şi în bazin
| Foto: fotografie cu caracter generic

Un instructor de înot de la Clubul Sportiv Dinamo din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile miercuri seara. Acesta a recunoscut că a violat o minoră de şapte ani, care urma cursuri de înot.

Instructorul de înot de la Clubul sportiv Dinamo București, acuzat că a violat o fetiță de 7 ani în timpul lecției, și-a recunoscut fapta și a fost arestat preventiv.

Un detaliu șocant a fost aflat după ce antrenorul a fost anchetat de polițiști. Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii celor prezenți pe margine sau în bazin.

Inclusiv mama fetiței de 7 ani se afla în tribune în momentul producerii agresiunii, dar și alți zeci de părinţi. Copila a cerut ajutor abia după ce a terminat antrenamentul. 

După ce au aflat de incident, toți părinții care au copii înscriși la cursuri de înot i-au întrebat acasă pe cei mici dacă vreodată instructorul acuzat de viol s-a purtat necuviincios cu ei, așa că nu e exclus ca în perioada următoare să apară și alte victime, a transmis stirileprotv.ro.

După incident, conducerea clubului Dinamo a decis ca întreaga secție de natație să fie supusă unei verificări amănunțite, iar angajaților li s-a cerut să aducă în cel mai scurt timp certificate de integritate. Acestea sunt documente eliberate de poliție care atestă dacă o persoană figurează sau nu în registrul agresorilor sexuali.

Comenteaza