Video Situație REVOLTĂTOARE într-un azil. Bătrânii, neglijați și înfometați

Situație REVOLTĂTOARE într-un azil. Bătrânii, neglijați și înfometați
| Foto: Facebook

Totul a ieșit la iveală pe baza unor informații furnizate de câțiva angajați ai centrului.

Senatorul Eusebiu Pistru a lansat câteva acuzații extrem de grave, după ce au apărut informațiile potrivit cărora în azilul din satul Căprioara, județul Arad, bătrânii sunt chinuiți.

"Nu credeam că în anul 2021 voi vedea asemenea imagini dezolante, și cred că e puțin spus, într-un cămin de bătrâni din judetul Arad.Se pare că noi nu avem cămine de bătrâni, ci mai degrabă pensiuni terminale pentru vârstnicii care nu au nici un ajutor.

Am rămas fără cuvinte și cu o mare dezamăgire în suflet după ce am văzut imagini și înregistrări video care mi-au fost trimise de oamenii cărora le pasă de ceea ce întâmplă la căminul de bătrâni din localitatea Căprioara, Comuna Savărșin, Județul Arad.

Aici părinții și bunicii noștrii sunt tratați cu dispreț și indiferență crasă, aș putea spune fără să greșesc că sunt chiar maltratați, supuși unor chinuri groaznice, atât de către conducerea centrului, cât și de către unii dintre angajați", spune Eusebiu Pistru pe pagina sa de Facebook.

Căminul a fost construit de primărie cu fonduri europene, dar administrat de o fundaţie, iar dezvăluirile au fost făcute chiar de angajaţii Căminului de bătrâni din satul Căprioara, care aparţine de comuna Săvârşin. 

La scurt timp după ce Eusebiu Pistru a tras un semnal de alarmă, Direcția de Sănătate Publică Arad s-a autosesizat și a descins la faţa locului. Inspectorii erau aşteptaţi de conducere, căminul fiind în plin proces de igienizare, dar tot au fost găsite o serie de nereguli, informează impact.ro.

 

Comenteaza