Școli închise din cauza viscolului. Când se vor putea recupera orele

Școli închise din cauza viscolului. Când se vor putea recupera orele

Viscolul din ultimele zile a făcut prăpăd în sudul și sud-estul țării, iar din cauza aceasta, mai multe școli au fost închise.

Ministerul Educației a organizat în cursul zilei de ieri, 26 noiembrie, o videoconferință la care au participat Ministrul Educației, Ligia Deca, Secretarul de Stat Sorin Ion și inspectorii școlari generali din județele afectate de codul portocaliu de ninsori.

În cadrul ședinței, cei care au participat au evaluat situația din teritoriu și au stabilit că anumite unități de învățământ trebuie închise.

Date fiind condițiile meteorologice, luni, 27 noiembrie, s-a suspendat activitatea didactică cu prezența fizică în unitățile de învățământ preuniversitar din județele Brăila, Constanța, Călărași, Galați și Tulcea.

De asemenea, recuperarea activității didactice pentru ziua de 27 noiembrie se va face la decizia Inspectoratelor Școlare Județene, cu consultarea unităților de învățământ și informarea Ministerului Educației. În restul județele, activitatea didactică nu este afectată, potrivit impact.ro.

Comenteaza