S-a aruncat de la etajul 5, într-o tentativă de suicid, dar a ucis persoana peste care a căzut pe trotuar

S-a aruncat de la etajul 5, într-o tentativă de suicid, dar a ucis persoana peste care a căzut pe trotuar

O femeie de 43 de ani a încercat să se sinucidă și s-a aruncat de la etajul 5 al unei clădiri din București. În cădere, a lovit grav o altă persoană care se deplasa pe trotuar...

O femei de 60 de ani care circula pe trotuar, în Bucureşti, a fost lovită de o o alta de 43 de ani care s-a aruncat de la etajul cinci al unui imobil. 

 ”La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliţia Capitalei.

Victima de 60 de ani a fost grav rănită în urma incidentului, fiind operată în cursul zilei de miercuri, însă din nefericire aceasta a murit la Spitalul Universitar. Persoana de 43 de ani care a încercat să se sinucidă este în viață, internată în spital.

În urma decesului victimei, dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, transmite News.ro

Telverde Antisuicid: Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între orele 19.00 și 7.00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin e-mail la sos@antisuicid.ro.

Comenteaza