Profesor de matematică, arestat după ce ar fi agresat sexual o copilă în timpul meditațiilor

Profesor de matematică, arestat după ce ar fi agresat sexual o copilă în timpul meditațiilor

Un profesor pensionar, în vârstă de 68 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a agresat sexual o adolescentă de 14 ani cu care făcea pregătire la matematică.

Decizia vine după ce, inițial, dascălul a fost plasat sub control judiciar 60 de zile. Procurorii au contestat decizia, contestaţia fiind admisă de instanţă miercuri.

Cazul a fost semnalat chiar de tatăl victimei, care a sunat la poliție și a declarat că fiica lui de 14 ani a fost victima dascălului la meditații. Bărbatul, fost profesor de matematică, ar fi sărutat-o pe fată şi ar fi atins-o în zonele intime.

Incidentul a avut loc în Capitală, iar cazul a fost preluat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 4.

"În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit că, la data de 31 ianuarie 2024, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4, unde desfăşura o şedinţă de pregătire la o materie, împreună cu minora, bărbatul în vârstă de 68 de ani, prin constrângere morală, constând în aceea că i-ar fi creat victimei o stare de temere, raportată la calitatea pe care o avea, ar fi agresat-o sexual pe aceasta", arată comunicatul Poliţiei.

 

Comenteaza