Video Foto Planul roşu de intervenţie pentru un ACCIDENT rutier cu 17 victime: O persoană a DECEDAT și 16 sunt rănite

Un accident rutier mortal s-a petrecut în această dimineață, 14 iunie, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR pe A1, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

A fost declanşau planul roşu de intervenţie în aceasă dimineeaţă pentru a salva victimele implicate în accidentul de pe A1. În microbuzul implicat în accident se aflat 17 persoane.

Se pare că persoana care se afla în dreapta şoferului este victima care a suferit traumatisme incompatibile cu viaţa, iar intervenţia a presupus extragerea acesteia din microbuz. Alte trei persoane au necesitat descarcerare.  

Toate victimele se aflau în microbuz, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad. Victimele au fost preluate şi transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

“Dintre cele 17 persoane care au fost în microbuz, o persoană este decedată, iar trei persoane au traumatisme grave. Celelalte persoane nu au răni care să le pună vieţile în pericol”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca citat de ziarulunirea.ro.

Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii coliziunii dintre microbuz şi TIR, o posibilă variantă fiind o explozie la o roată a microbuzului. 

Comenteaza