Patru muncitori care lucrau la înălțime, loviți din plin de un șofer neatent

Patru muncitori care lucrau la înălțime, loviți din plin de un șofer neatent

Mai mulți muncitori care lucrau la rețeaua electrică a troleibuzelor, au fost răniți după ce un autoturism a intrat în utilajul în care se aflau.

Polițiștii s-au deplasat, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00:42, în urma unei sesizări, pe strada Unirii din Mediaș, județul Sibiu, unde a fost anunțat un accident.

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutierii au constatat că șoferul unui autoturism, un bărbat de 44 de ani, din Harghita, având alte preocupari la volan, a intrat în coliziune cu un utilaj staționat cu ajutorul căruia se efectuau lucrări la înălțime, la rețeaua electrică a troleibuzelor”, a transmis IPJ Sibiu, conform Sibiu100.ro.

În urma accidentului, patru muncitori au fost răniți. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani , un bărbat de 56 de ani, un alt bărbat de 48 de ani și un bărbat în vârstă de 60 de ani.

Un echipaj SMURD și două echipaje de la Ambulanța Mediaș au intervenit pentru a acorda asistență medicală răniților. 
Echipajul SMURD a preluat un tânăr de 21 de ani care a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului și a fost transportat la Compartimentul Primire Urgențe Mediaș cu un traumatism cranio-cerebral acut, conform sursei citate.

Echipajele de la Ambulanță a transportat la spital celelalte 3 persoane rănite, policontuzionate. 

Comenteaza