O aeronavă TAROM a aterizat de urgenţă. Ce s-a întâmplat

O aeronavă TAROM a aterizat de urgenţă. Ce s-a întâmplat

O aeronavă TAROM care efectua un zbor spre Egipt a aterizat de urgenţă, sâmbătă după-amiază, pe Aeroportul Otopeni, după ce pilotului i s-a făcut rău.

Este vorba despre un zbor care a decolat sâmbătă de la Timișoara cu destinația Hurghada. Procedura de aterizare ar fi fost preluată de copilot, iar avionul a ajuns cu bine la sol, unde pilotul a fost preluat de un echipaj SMURD.

Tarom a precizat ulterior că la bord se aflau 184 de pasageri, dar siguranța acestora nu a fost nicio clipă periclitată.

”Compania TAROM informează că din cauza unei urgențe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timișoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgenţă, conform procedurilor standard în astfel de situații.

Menționăm că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranța acestora și a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă. Aeronava a aterziat în condiţii de maximã siguranţã pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală.

Tarom a precizat și că zborul ”va decola în cel mai scurt timp către Hurghada - destinația finală, estimăm ora locală 18:00.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă reamintim faptul că siguranța echipajelor și a pasagerilor TAROM a fost, este și va rămâne principalul nostru obiectiv”.

Comenteaza