O adolescentă de 15 ani a fost violată în toaleta unui mall de fostul iubit. Un martor a auzit întreaga scenă

O adolescentă de 15 ani a fost violată în toaleta unui mall de fostul iubit. Un martor a auzit întreaga scenă

Un tânăr de 17 ani din Galaţi ar fi violat o minoră de 15 ani în toaleta unui mall. Acesta este acum căutat de polițiști.

Salvarea fetiţei a fost un bărbat care îşi aştepta soţia pe holurile de la intrare. Când a auzit strigătele, a intrat peste cei doi şi a reuşit să o scape pe minoră din mâinile agresorului. Tot el a sunat şi la 112, însă, adolescentul s-a făcut nevăzut. 

Incidentul a avut loc miercuri seară. Agresorul, în vârstă de 17 ani, s-ar fi întâlnit cu fosta sa iubită în incinta centrului comercial, în zona toaletelor. După un schimb aprins de replici, individul a luat-o pe sus pe minoră şi ar fi dus-o într-una dintre toalete. Acolo ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale.

Cătălin Constantinescu-Mărunţel, procuror Parchet Judecatoria Galaţi: Fapta s-a petrecut într-un loc public, în sensul în care s-a petrecut într-una dintre băile destinate special, dar din cauza zgomotului puternic de fond, precum şi a aglomeraţiei, a fost observată foarte târziu. 

Strigătele disperate de ajutor ale fetei au fost auzite de un bărbat care îşi aştepta soţia pe holurile de la intrarea în toalete. Fără să stea pe gânduri, a intrat peste cei doi şi a reuşit să o salveze pe minoră. Tot el a sunat şi la 112. Fata a ajuns în custodia autorităţilor. Este încă în stare de şoc şi are nevoie de consiliere psihologică. 

Poliţiştii încearcă să-l găsească acum pe adolescentul de 17 ani. Conducerea complexului comercial a refuzat să ofere declaraţii despre acest incident, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza