Noi detalii despre cazul profesoarei înjunghiate de un elev: "A scos briceagul și i l-a pus la gât"

Noi detalii despre cazul profesoarei înjunghiate de un elev: "A scos briceagul și i l-a pus la gât"

Au apărut noi detalii în cazul incidentului șocant care a avut loc, miercuri, la Colegiul "Ion Creangă", din Capitală, unde un elev a atacat o profesoară cu cuțitul chiar în timpul orei.

Profesoara de limba japoneză ar fi fost înjunghiată de elevul de 16 ani imediat după ce a anunțat pe neașteptate un test, a declarat unul dintre colegii agresorului prezent în sala de clasă când a avut loc atacul (detalii AICI).

„Urma să primim un test neanunțat, elevul s-a supărat și a scos briceagul, cuțit de bucătărie ce era, din ghiozdan și i l-a pus la gât profesoarei. Doamna s-a speriat, s-a dat într-o parte și a tăiat-o”, a spus pentru Digi24 unul dintre colegii adolescentului.

Femeia a ajuns la Spitalul Universitar cu răni în zona gâtului și se află în stare stabilă.

"Pacienta este stabilă, conştientă, cooperantă. Are o plagă superficială care necesită sutură. În acest moment este încă în investigaţii. Nu ştim dacă necesită internare", au afirmat surse medicale pentru Agerpres.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza