Incident șocant! Un bărbat a murit în poarta unui spital

Incident șocant! Un bărbat a murit în poarta unui spital
| Foto: imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat a murit chiar în fața spitalului la care a ajuns pe picioarele lui după ce a simțit dureri în piept.

Incidentul s-a petrecut la Spitalul Murgeni, din Vaslui. Bărbatul a mers singur la unitatea sanitară, acuzând dureri în piept, iar în fața spitalului a căzut și și-a pierdut starea de conștiență. 

Oamenii care se aflau în zonă au fost revoltați de faptul că în loc să fie dus în spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate, pacientul în vârstă de 78 de ani a fost resuscitat la poartă de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, scrie vremeanoua.ro

“Dacă ieșeam cu toții în stradă când s-a făcut ultimul protest pentru redeschiderea liniei de Urgențe, poate nu se ajungea aici. Asta ni se întâmplă pentru că de ani de zile ne tot vindem voturile pe o mașină de piatră, pe un asfalt turnat. În Murgeni mori cu zile, chiar dacă avem spital în oraș“, a declarat unul dintre oamenii de la fața locului, scandalizat de faptul că autoritățile locale și județene le tot promit înființarea unui Compartiment de Primiri Urgențe, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Angajații spitalului au explicat că până să ajungă ambulanța la fața locului, bărbatului i s-a injectat adrenalină pentru a-i ajuta inima să repornească. Pentru că prima ambulanță sosită în poarta spitalului a fost o autosanitară tip B2, cu asistent medical, care a început resuscitarea bărbatului, iar situația era gravă, s-a sunat din nou la 112, pentru a cere autospecială cu medic. Astfel, timp de aproape o oră, bărbatul a fost resuscitat de două echipaje AJ Vaslui, însă fără rezultat.

Comenteaza