Incident GRAV! Copil de 11 ani, împușcat în cap de un adolescent

Incident GRAV! Copil de 11 ani, împușcat în cap de un adolescent

Un copil de 11 ani a fost operat de urgență, după ce a fost împuşcat la un ochi de către un adolescent cu un pistol airsoft, fiindu-i afectată vederea.

Incidentul a avut loc în municipiul Suceava. Copilul a fost împuşcat de un adolescent de 17 ani cu un pistol airsoft replică, armă catalogată ca fiind o jucărie.
 
Una dintre bile l-a lovit pe copilul de 11 ani în zona ochiului, existând suspiciuni că ar fi fost afectat globul ocular.
  
Băiatul a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava cu o ambulanţă, după care a fost transferat de urgenţă la Iaşi, conform News.ro.
 
Medicii susţin că vederea copilului i-a fost afectată, el suferind o hemoragie în interiorul ochiului. 
 
”A fost adus la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi cu o plagă la nivelul ochiului produsă de o armă cu aer comprimat. A fost internat la Clinica de Oftalmologie, având hemoragie în interiorul ochiului. Pacientul are vederea afectată. Este sub tratament, dar prognosticul funcţional al ochiului este rezervat. Sperăm totuşi într-o evoluţie favorabilă”, a declarat sâmbătă medicul coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza