Incendiu fatal într-o comună din România. Un frate decedat, celălalt în comă. Mama de 93 de ani a supraviețuit

Incendiu fatal într-o comună din România. Un frate decedat, celălalt în comă. Mama de 93 de ani a supraviețuit
| Foto: observatornews.ro

Un bărbat de 71 de ani a murit, iar fratele său de 70 se află în comă în urma unui incendiu izbucnit în casa lor din comuna Coroieşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, la locul producerii incendiului, Detaşamentul de pompieri Bârlad intervine cu trei autospeciale.

"Echipajele de pompieri ajunse la locul intervenţiei au găsit o persoană decedată, alte două persoane fiind intoxicate. Una dintre cele două persoane a intrat în comă. (...) Cele două victime din localitatea Mireni, un bărbat şi o femeie sunt transportate cu două ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui către Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă 'Elena Beldiman' Bârlad", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Pompierii sunt mobilizați pentru a stinge incendiul, iar ulterior vor fi efectuate cercetări la fața locului pentru a determina cauza izbucnirii acestuia. Potrivit oficialilor Serviciului de Ambulanță Vaslui, se înregistrează trei victime: un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost găsit decedat, altul în vârstă de 70 de ani se află în prezent în comă profundă și a fost transportat la Spitalul Bârlad, în timp ce o femeie în vârstă de 93 de ani este conștientă, dar prezintă o stare generală alterată și a fost transportată la Spitalul Bârlad, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza