Update Încă o moarte suspectă pe litoral! O fată a fost găsită fără viață în apropierea unui loc de joacă/ Presupusul criminal, o tânără de 18 ani

Încă o moarte suspectă pe litoral! O fată a fost găsită fără viață în apropierea unui loc de joacă/ Presupusul criminal, o tânără de 18 ani

Cadavrul unei minore a fost găsit, duminică, într-un parc din Mangalia, pe trupul neînsufleţit fiind observate urme de violenţă. 

UPDATE: Tânăra găsită moartă, duminică dimineaţă, în parcul din Mangalia a fost identificată. Victima are 18 ani şi este din judeţul Vaslui. Aceasta ar fi fost ucisă. Polițiștii au reținut ca principal suspect o altă tânără, tot de 18 ani.

"În cauză au fost efectuate cercetări şi investigaţii de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Poliţiei municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din judeţul Vaslui", a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, Olimpia Ceară.

Știrea inițială:

Trupul unei minore decedate a fost găsit, duminică dimineață, într-un parc din Mangalia, scrie ziuadeconstanta.ro. Parcul este situat în apropierea unui loc de joacă.  

Potrivit sursei citate, cadavrul prezenta urme de violenţă. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă.

”La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

În urmă cu nici două săptămâni, tot pe litoral, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Acesta se afla lângă un hotel de la intrarea în Mamaia, la recepția bazei sportive Neptun. Trupul victimei prezenta urme de violență. Se pare că bărbatul ar fi fost bătut și înjunghiat.

 

 

Comenteaza