Foto IMAGINI SINISTRE cu criminala de 18 ani care duce trolerul cu cadavrul Alinei în parcul din Mangalia

Procurorii din Constanța au pus la dosarul crimei din Mangalia filmările cu adolescenta de 18 ani care cară într-un troler cadavrul prietenei din copilărie pe care tocmai o omorâse. 

Fata de 18 ani din Vaslui care a recunoscut că și-a ucis colega a fost surprinsă pe camerele de luat vederi din parcul din Mangalia în momentul în care a abandonat trupul victimei.

Tocmai imaginile de pe camerele de supraveghere montate în preajma și în interiorul parcului din Mangalia au fost primele probe ce i-au condus pe anchetatorii constănțeni la suspecta care, între timp, a recunoscut crima și a fost arestată preventiv.

Pe filmări apare inclusiv taxiul cu care tânăra a mers până în parcul în care a lăsat trupul neînsuflețit al prietenei sale. De asemenea, în imagini a fost surprins și momentul în care fata verifică geamantanul cu care a cărat victima de la hotelul în care stăteau împreună și până în parc, a transmis digi24.ro

Anchetatorii au stabilit că Alina Elena a fost ucisă cu mult sânge rece, în camera de hotel. Loredana a chemat un taxi și a cerut să o ducă la Vaslui. Taximetristul a refuzat, dar a vorbit cu un coleg care a vrut să facă acea cursă. Pe drum spre următorul taxi, criminala s-a răzgândit însă și a cerut să fie lăsată la parcul Tosca din Mangalia.

Traseul mașinii de taximetrie a fost surprins de camerele de supraveghere din oraș. Aceleași camere, ce sunt administrate de Primăria Mangalia, au surprins, la ora 4.30, momentul în care taximetrul parchează în dreptul parcului, a transmis şi adevarul.ro

Alina Elena Ciobanu va fi înmormântată joi, după cum a anunțat pe Facebook, fratele ei. „Sora mea, Alina Elena va fi înmormântată în satul Buda, în joia aceasta! Cei care puteți și doriți să o conduceți pe ultimul drum sunteți așteptați cu drag. Dumnezeu să o ierte!” , este mesajul fratelui tinerei ucise în Mangalia. 

Comenteaza