Românul care a trecut de controlul de securitate din aeroport cu o lamă ascunsă sub limbă şi şi-a tăiat venele în avionul TAROM, un infractor periculos

Românul care a trecut de controlul de securitate din aeroport cu o lamă ascunsă sub limbă şi şi-a tăiat venele în avionul TAROM, un infractor periculos
| Foto: colaj - sursa foto captura observatornews.ro, https://www.publicdomainpictures.net/

Pe o cursă TAROM Bruxelles-Otopeni efectuată cu un avion Boeing 737-700 a avut loc un incident periculos. Un bărbat a reuşit să treacă de controlul de securitate din Bruxelles cu o lamă de ras pe care ar fi ascuns-o sub limbă.

"După decolarea de la Bruxelles, un pasager român de la clasa economic a început să se certe cu însoțitorii de bord proferând diverse injurii și amenințări la adresa lor. Echipajul de cabină și pilotul comandant al cursei au procedat în stricta conformitate cu procedurile naționale și interne ale companiei, dar pasagerul turbulent nu a dorit să înceteze fiind într-o stare psihică vizibil negativă.

În atari condiții s-a cerut prezenta la avion după aterizarea la Otopeni dar în momentul în care pasagerul în cauză a observat urcarea la bordul avionului a celor de la poliție și serviciul de securitate al Tarom s-a așezat pe un loc la clasa business și s-a automutilat puternic cu ajutorul unei lame de ras ascunse sub limbă la controlul de securitate efectuat la îmbarcarea pe aeroportul din Bruxelles.

Automutilarea sa a făcut ca sângele să se împrăștie puternic în zona cabinei pentru pasagerii business până să poată interveni echipele de intervenție. Deoarece pasagerul respectiv nefiind în categoria pasagerilor cu potențial periculos sau periculos sau condamnat etc nu a fost adus cu escortă la avion el fiind considerat un pasager normal ca toți ceilalți.

Controlul de securitate a fost efectuat de către sistemul de securitate belgian și se fac cercetări pentru a se vedea cum a reușit acest pasager să treacă cu acea lama. În mod intenționat pasagerul s-a automutilat pentru a fi condus la camera de gardă a unui spital de unde să încerce să fugă”, au transmis surse Tarom pentru Digi24.ro.

La bordul acestui avion se aflau și Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, șeful DSU, Raed Arafat, și fosta ministră Rovana Plumb. Informațiile au fost confirmate chiar de numărul doi în NATO, Mircea Geoană.

Bărbatul care s-a automutilat a fost dus de urgenţă la spitalul Floreasca, apoi la Obregia. Surse din anchetă au transmis pentru Observatornews că acesta că ar mai fi avut tentative de suicid şi mai multe internări la Psihiatrie încă din 2010. Omul este din Galaţi şi are la activ un trecut infracţional stufos, inclusiv tentativă de omor şi viol.

Comenteaza