Fetiță din România, accidentată GRAV la schi în Bulgaria. A fost adusă în țară cu un elicopter SMURD

Fetiță din România, accidentată GRAV la schi în Bulgaria. A fost adusă în țară cu un elicopter SMURD
| Foto: Facebook/IGA al MAI

O fetiţă din România, care s-a accidentat pe o pârtie de schi din Bulgaria, a fost preluată cu un elicopter SMURD și adusă de urgență la un spital din țară.

Accidentul s-a produs luni, 6 martie, pe o pârtie din localitatea bulgărească Bansko. Fetița în vârstă de 7 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral şi toraco-abdominal, aceasta fiind transportată, inițial, la un spital din Sofia.

"Având în vedere starea gravă a fetiţei, la nivelul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a fost luată decizia transferării acesteia la Bucureşti, cu ajutorul unui elicopter SMURD", a transmis, marţi, Inspectoratul General de Aviaţie.

Fetiţa a fost evaluată şi preluată de echipa medicală din România, fiind transferată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, pentru a beneficia de îngrijiri medicale de specialitate.
  
Potrivit sursei citate, în acest moment fetiţa se află sub supraveghere medicală, în afara oricărui pericol.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza