Eleva care şi-a înjunghiat pedagogul susține că bărbatul i-a făcut avansuri sexuale/ Adolescenta a fost arestată preventiv

Eleva care şi-a înjunghiat pedagogul susține că bărbatul i-a făcut avansuri sexuale/ Adolescenta a fost arestată preventiv

Eleva de 16 ani care a înjunghiat, luni dimineața, un pedagog, atacându-l cu un cuțit pe care l-a adus de acasă, fost arestată preventiv marți, pentru 30 de zile.

Despre avansurile sexuale pe care pedagogul colegiului i le-ar fi făcut, eleva de 16 ani a vorbit pentru prima oară luni dimineață, chiar înainte să-l atace pe bărbat, la finalul întâlnirii care a avut loc în biroul directoarei școlii. 

Fata l-a acuzat pe pedagog că i-ar fi făcut avansuri sexuale, dar fără să reclame și o agresiune. Profesorii spun că, până la acel moment, eleva nu l-a reclamat pe bărbatul care i-a căzut victimă, scrie Bihoreanul.

Se pare că spusele fetei agresoare sunt susținute și de iubitul ei, același cu care a fost prinsă în camera de internat săptămâna trecută și care acum pretinde nu doar că pedagogul îi făcea avansuri sexuale adolescentei, ci chiar că ar fi încercat să se răzbune pe ea, pentru că nu răspundea provocărilor lui.

Eleva de clasa a X-a din Oradea l-a înjunghiat pe pedagogul școlar în biroul directorului, de față cu mama ei, cu diriginta și directorul adjunct, la finalul unei discuții legate de comportamentul în cadrul internatului, adolescenta fiind prinsă, seara, după stingere, în cameră cu un băiat de către pedagogul agresat.

Fata l-a înjunghiat pe bărbat cu un cuțit cu o lamă de 21 cm, pe care îl ținea ascuns în mâneca mâinii stângi. După atac, bărbatul înjunghiat, în vârstă de 41 de ani, a fost transportat la spital, unde a fost operat de urgență.

 

Comenteaza