Dragoş Pătraru de la "Starea Naţiei", infectat cu COVID-19: „La cât de rău îmi e, nu cred că aş fi trecut prin boala asta fără vaccin“

Dragoş Pătraru de la "Starea Naţiei", infectat cu COVID-19: „La cât de rău îmi e, nu cred că aş fi trecut prin boala asta fără vaccin“

Îl ştiţi pe Dragoş Pătraru jurnalistul şi realizatorul TV de la Starea Naţiei atent cu dieta şi sănătatea după ce şi-a schimbat radical modul de viaţă? Pătraru are şi el COVID-19 şi îi anunţă pe cei care nu cred în virus că fără vaccin nu ştie cum ar fi scos-o la capăt cu boala. 

Dragoş Pătraru s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar emisiunea Starea Naţiei va continua la Prima TV, dar cu un alt prezentator. Producătorii emisiunii Starea Naţiei au transmis pe Facebook un mesaj ironic la adresa celor care nu cred în virus.

"Oficial: Dragoş Pătraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate şi, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Naţiei în această perioadă. De la aceeaşi oră: 22:30”, au anunţat producătorii Starea Naţiei pe contul de Facebook al emisiunii. 

Postarea continuă şi cu o ironie la adresa celor care nu cred în existenţa coronavirusului. „Neoficial: Valul 4 este o conspiraţie a iluminaţilor. În august, ei erau în concediu, aşa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea şi ei la treabă pe Ştefania.”

Într-un comentariu postat pe pagina de Facebook a emisiunii, Dragoş Pătraru a confirmat că are COVID. "Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are covid spun: dar parca era vaccinat!

Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei covid, ci te ajută să nu mori daca il iei sau râmânem aceiași ignoranți needucați ai Europei? PS: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin. Să vă fie bine!”, a comentat Dragoş Pătraru.

Comenteaza