Detalii zguduitoare despre tânăra incediată într-o valiză. Lucra la un salon de masaj erotic și era însărcinată cu un interlop

Detalii zguduitoare despre tânăra incediată într-o valiză. Lucra la un salon de masaj erotic și era însărcinată cu un interlop
Mihaela-Sabina Mircea (în dreapta, cu copilul în brațe) și Mara Bănică | Foto: antena3.ro

Detalii incredibile au ieșit la iveală în cazul Mihaelei-Sabina Mircea, femeia găsită incendiată într-o valiză. Potrivit informațiilor autorităților, femeia care a fost ucisă și arsă pe un câmp, a avut o tinerețe tumultoasă. 

Renegată de părinți și părăsită de tatăl copilului, aceasta a lucrat o bună perioadă la un salon de masaj erotic, iar cu unii clienți se întâlnea în particular. Mai surprinzător este că femeia provine dintr-o familie bună, nicidecum una dezbinată, informează în exclusivitate gândul.ro.

Mihaela-Sabina Mircea, femeia omorâtă și incendiată într-o valiză, săptâmâna trecută, între localitățile giurgiuvene Ghimpați și Valea Plopilor, provine dintr-o familia de intelectuali, din localitatea Buftea, județul Ilfov. O bună perioadă, mama ei a fost angajată la aeroportul Henry Coandă, în timp ce bunica ei maternă este fost cadru didactic

Problemele pentru Mihaela-Sabina Mircea au început să apară în urmă cu opt ani, când a început o relație cu un interlop din comuna Pantelimon, cu care, de altfel, a și rămas însărcinată. A fost momentul când propria familia, fără niciun fel de regrete, a renegat-o. O altă lovitură pentru tânără a venit, însă, atunci când bărbatul nu și-a recunoscut copilul.

Părinții interlopului i-au întins, însă, Mihaelei-Sabina o mână de ajutor și au invitat-o să locuiască alături de ei, dornici să contribuie la creșterea nepotului care, din păcate, s-a născut cu un handicap. Fostul iubit al femeii nu a acceptat situația și a ales să plece de acasă. Tânăra a rămas, însă, în continuare să stea sub același acoperiș cu cei care ar fi trebuit, în mod normal, să-i devină socri.

Părăsită de iubit, Mihaela-Sabina a continuat să-și trăiască viața și a avut relații cu mai mulți bărbați. Cunoscuții ei susțin că aceasta ar fi lucrat în ultima perioadă la un salon de masaj erotic din zona Unirii din Capitală și că obișnuia să se întâlnească, în particular, cu unii dintre clienți, pentru a câștiga bani în plus, necesari pentru creșterea copilului.

În urmă cu patru luni, Mihaela-Sabina Mircea a dispărut fără urmă, dar părinții tatălui copilului ei nu au anunțat autoritățile pentru că ar fi crezut că nu au acest drept, nefiind rude cu aceasta. Până la urmă, au luat legătura cu una dintre rudele ei, pe care au anunțat-o că femeia în vârstă de 32 de ani nu a mai apărut și nici nu a mai dat vreun semn de viață.

Altfel, Mihaela-Sabina Mircea ar fi avut, de-a lungul vieții, mici interacțiuni cu poliția. Potrivit unor surse, aceasta ar fi fost găsită în baza de date nu pentru că ar fi săvârșit o infracțiune, ci pentru că în urmă cu mai mulți ani ar fi fost, alături de mai multe persoane, amprentată pentru suspiciune de furt. Părinții cu care deja se afla în relații reci, au fost șocați când au aflat vestea.

Etichete
Comenteaza