Descoperire macabră într-o casă. Trei persoane au fost găsite decedate

Descoperire macabră într-o casă. Trei persoane au fost găsite decedate

Trei persoane au fost găsite decedate, joi seară, într-o casă. Polițiștii și pompierii încearcă să afle ce s-a întâmplat. 

Descoperirea tragică a fost făcută joi seară, într-o locuință din Odorheiul Secuiesc, județul Harghita. Trei persoane au fost găsite fără suflare.

ISU Harghita a anunțat că echipajele au fost solicitate să intervină pentru deblocarea unei uşi la o locuinţă, în municipiul Odorheiu Secuiesc, cu posibil persoană decedată în interior, potrivit News.ro.

”La faţa locului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de descarcerare, precum şi un echipaj SAJ. După deblocarea uşii, în interiorul casei au fost găsite 3 victime decedate: 2 persoane de sex masculin, în vârstă de 51, respectiv 32 de ani şi o persoană de sex feminin, în vârstă de 52 ani”, a transmis sursa citată.

În încăpere era o butelie deschisă care alimenta un aragaz, iar unul din ochiurile aragazului era deschis, însă fără flacără, potrivit pompierilor. Cazul a fost preluat de poliţişti care încearcă să afle ce s-a întâmplat. 
 

Comenteaza