Advertorial CORAL IMPEX câştigă licitaţia de deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie din Timişoara

CORAL IMPEX  câştigă licitaţia de deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie din Timişoara

Coral îşi consolidează poziţia pe piaţa natională a serviciilor de DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE.

Coral Impex, cel mai important prestator de servicii de DERATIZARE, DEZINSECTIE si DEZINFECTIE (DDD) din tara noastra, prezenta si pe piata clujeana, incepand cu 2007 a fost declarata castigatoarea licitatiei organizate de Municipiul Timisoara pentru delegarea serviciilor de DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE pe domeniul public al Municipiului Timisoara.

Dupa ce in 2017, Coral a reusit sa castige licitatia organizata de Municipiul Bucuresti pentru servicii de combatere a tantarilor si sobolanilor, inceputul anului 2019, aduce o noua veste buna pentru firma Coral, care a reusit sa castige o noua licitatie importanta, de aceasta data in Timisoara, al treilea oras ca marime a populatiei din tara noastra.

Prin castigarea acestei licitatii, Coral isi consolideaza pozitia pe piata nationala a serviciilor de DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE crescand distanta fata de principalii sai competitori de pe piata.

Conform paginii web oficiale a firmei, Coral Impex este certificata ISO 9001, 14001, 18001 si 22000. De asemenea firma este certificata din punct de vedere al responsabilitatii sociale (CSR) cu organizatia americana WORLDCOB si este membru observator in cadrul British Pest Control Association. Coral Impex se lauda cu foarte multe premii si trofee obtinute atat din partea unor organizatii nationale (Camera de Comert, CNIPMMR), cat si din partea unor organizatii internationale din SUA, Marea Britanie, Elvetia, Spania.

Comenteaza