Clipe de groază pentru o bătrânică de 83 de ani. Doi minori au tâlhărit-o pentru 10 lei, singurii bani găsiți în casă

Clipe de groază pentru o bătrânică de 83 de ani. Doi minori au tâlhărit-o pentru 10 lei, singurii bani găsiți în casă
| Foto: Observatornews.ro

O bătrânică în vârstă de 83 de ani a trecut prin clipe de neimaginat când doi minori au intrat peste ea în casă și au agresat-o fizic pentru a fura bani.

Clipele de spaimă au avut loc în localitatea Daia, județul Sibiu, când doi minori au intrat într-o casă și au amenințat-o pe proprietară pentru a a fura bani.

“La data de 13 decembrie, în jurul orei 12,50, prin apel 112, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi agresat o femeie şi i-ar fi sustras o sumă de bani, în localitatea Daia. Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii a rezultat că, la aceeaşi dată, în jurul orei 12,00, două persoane necunoscute, de sex masculin, ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă din satul Daia, ar fi agresat-o fizic pe proprietară, o femeie în vârstă de 83 de ani, prin lovire în zona feţei şi înţepare în zona gâtului, după care ar fi sustras o sumă de bani.

În cauză, la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate şi depistate de către poliţişti, urmând a fi propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă”, a transmis IPJ Sibiu, conform Observatornews.ro.

Cei doi bănuiți ar fi minori. De asemenea, femeia de 83 de ani a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale. 

Comenteaza