Cine este Sorin, bărbatul măcelărit cu maceta chiar în faţa soţiei, la petrecerea de Valentine's Day. Doi copii au rămas orfani

Cine este Sorin, bărbatul măcelărit cu maceta chiar în faţa soţiei, la petrecerea de Valentine's Day. Doi copii au rămas orfani
| Foto: observatornews.ro

Sorin, un bărbat de 41 de ani, a fost ucis cu brutalitate de către trei bărbați, la o petrecere de Valentine's Day.

Sorin Anghel, proprietarul unei firme de pază și tată a doi copii, a găsit sfârșitul în curtea unui hotel de lux. Într-un tablou de disperare, soția lui a stat în genunchi lângă el, rugându-se, în timp ce medicii sosiți cu mai multe ambulanțe nu au putut să-i salveze viața.

Potrivit declarațiilor preliminare ale polițiștilor, tragedia s-a desfășurat în timpul unei petreceri, când Sorin Anghel s-a angajat într-o altercație cu trei tineri care ulterior au devenit agresorii săi. Conflictul a izbucnit pe fondul unor comentarii jignitoare aduse soției sale, în timp ce lăutarii interpretau o dedicație pentru victimă.

Ulterior, Sorin Anghel a fost atacat cu o macetă de către cei trei agresori, frații unei vrăjitoare celebre, Sidonia.

Chestorul Georgian Drăgan a declarat că evenimentul a avut loc în cadrul unei petreceri cu tema Valentine's Day, unde se aflau și personalități precum Alina Eremia, Antonia și Alex Velea. Atmosfera festivă a fost brusc întreruptă de acest act sângeros, acoperind muzica cu urlete de groază.

Agresorii, frați din clanul interlop Fabian, sunt implicați în mai multe dosare penale pentru diverse infracțiuni, printre care prostituție, cămătărie, tâlhărie și trafic de droguri. În timpul petrecerii, aceștia au fost surprinși în imagini în compania lui Alex Velea.

Alex Velea a fost audiat în calitate de martor în cazul acestei crime violente. Cei trei frați bănuiți de omor cu macetă urmează să fie predați procurorului, care va solicita cel mai probabil arestarea lor preventivă pe durata anchetei, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza