Caz ȘOCANT! Prostituată în stare critică după ce un angajatul unei primării i-a zdrobit capul cu ciocanul

Caz ȘOCANT! Prostituată în stare critică după ce un angajatul unei primării i-a zdrobit capul cu ciocanul

O tânără de 20 de ani se află în stare critică la spital după ce a fost lovită de mai multe ori cu ciocanul în cap de un angajat al Primăriei Iași.

Atacul sângeros a avut loc în Iași, chiar la domiciliul fetei de 20 de ani care practica prostituția în apartamentul său. Ionuț Proca, angajatul primăriei municipiului Iași, a racolat-o pe tânără pe internet, după care a stabilit când să se întâlnească, scrie realitatea.net

Individul a venit înarmat cu un ciocan, iar în momentul în care fata a deschis ușa, acesta s-a năpustit asupra ei. A lovit-o în repetate rânduri cu ciocanul în cap după care s-a făcut nevăzut.

Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge de către un bărbat care a sunat de urgență la 112. Victima a fost trnasportată la spital în stare critică, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Ionuț Proca este angajat al primăriei Iași din anul 2022 la Biroul de Cooperare Transfrontalieră. Din primele informații, bărbatul ar fi luat numărul tinerei de pe internet, unde aceasta avea un anunț pe un site de profil.

La scurt timp după atac, polițiștii l-au prins și l-au arestat pentru 24 de ore. Nu se ştie docamdată ce l-a determinat să recurgă la acest gest sau dacă îşi cunoştea victima.

Comenteaza