Carnagiu pe șosea. Trei oameni au murit, după un impact violent între un autoturism și o autotutilitară încărcată cu butelii de oxigen

Carnagiu pe șosea. Trei oameni au murit, după un impact violent între un autoturism și o autotutilitară încărcată cu butelii de oxigen
| Foto: IPJ Argeș

Un bărbat de 29 de ani, care conducea o mașină cu volanul pe dreapta, a pierdut controlul autoturismului. Acesta a intrat în coliziune cu un autotren, în care se aflau peste 100 de butelii. 

Accidentul s-a produs pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea. În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă, iar o parte dintre butelii s-au împrăștiat pe șosea. De asemenea, autoturismul s-a făcut bucăți, care au avariat un alt autoturism aflat în zonă.

Șoferul de 29 de ani a murit pe loc, iar alți doi pasageri din mașina cu volanul pe dreapta au fost duși la spital, însă medicii nu i-au mai putut salva. 

"Ceilalţi doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", precizează IPJ Argeş.

Nu a fost pericol de explozie, deoarece buteliile au fost îndepărtate imediat.

DN 7 a fost blocat în urma accidentului, traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind deviat prin Curtea de Argeş, pe DN 7C şi DN 73C, până la finalizarea intervenţiei şi a cercetării la faţa locului.

 

Comenteaza