Foto Avion de mici dimensiuni, prăbuşit. Două persoane carbonizate, găsite la locul accidentului

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit sâmbătă în localitatea Letca Nouă, judeţul Giurgiu. Au fost găsite trupurile carbonizate a două persoane. Cazul va fi preluat de cei de la Criminalistică, de cei de la Procuratură care vor efectua cercetări pentru a afla motivul accidentului aviatic. 

Potrivit IGSU, la ISU Giurgiu a fost semnalat prin apel la 112 prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni în localitatea Letca Nouă. Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate 2 maşini de stingere, 1 ambulanţă SMURD şi 1 ambulanţă SAJ.

În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu 1 maşină de stingere şi 1 ambulanţă SMURD de la ISU Teleorman. De asemenea, s-a solicitat şi sprijin aviatic din cadrul IGAV.

"Informațiile se confirmă, din păcate, avem două persoane decedate. Echipa DSU este acolo, așteptăm să ajungă organele abilitate. Cazul va fi preluat de cei de la Criminalistică, de cei de la Procuratură care vor efectua cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat", a declarat Raed Arafat la Digi24.

Avionul ar fi decolat de pe pe aerodromul Letca Nouă, iar la scurt timp, un martor a observat că avionul s-a prăbuşit într-o pădure din apropiere, a mai declarat Arafat. 

Sursa foto: ISU Giurgiu

Comenteaza