Antonia e numele fetiţei de patru ani ucisă de iubitul mamei sale. Bărbatul a recunoscut crima şi presupusul motiv al crimei

Antonia e numele fetiţei de patru ani ucisă de iubitul mamei sale. Bărbatul a recunoscut crima şi presupusul motiv al crimei

Pe fetița în vârstă de patru ani care a avut parte de o moarte violentă o cheamă Antonia. Iubitul mamei, care este consumator de droguri, ar fi recunoscut în cele din urmă crima, după ce iniţial a minţit, declarând anchetatorilor că ar fi fost vorba despre un accident. 

După ce a mințit în declarațiile inițiale, tatăl vitreg al fetiței ucise și-a recunoscut fapta. Se pare că tânărul în vârstă de 23 de ani a fost deranjat de fetiță pentru că Antonia dorea să se joace, iar astfel a izbit-o cu capul de perete.

În urma loviturilor fetița nu mai prezenta puls, așa că, speriat de cele comise, tatăl vitreg a dorit să scape de urmele crimei violente, ducând trupul victimei într-un geamantan până în proximitatea cimitirului din Bujac, unde l-a abandonat.

„Iniţial, cu ocazia audierii, inculpatul nu a recunoscut săvârşirea faptelor. A declarat doar că la un moment dat, în cursul zilei de sâmbătă a auzit un zgomot în baie, observând că victima era căzută pe gresie, în exteriorul vanei. Apropiindu-se de copil a constatat că fetiţa nu are puls, aşa încât s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a înghesuit într-un geamantan, a apelat o firmă de taximetrie şi, deplasându-se cu un taxi în cartierul Bujac, din mun. Arad, unde, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând apoi de la faţa locului.

Ulterior, inculpatul a revenit asupra declaraţiei iniţiale, recunoscând săvârşirea faptelor. Inculpatul a fost reţinut pentru o perioada de 24 h şi urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul remis de Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, citat de specialarad.ro

Micuța Antonia a fost victima unui atac de furie al concubinului mamei sale. Conform informațiilor apărute în presă, fetița a fost lovită cu capul de perete deoarece ar fi avut prea multă energie și ar fi vrut să se joace întruna, lucru care l-a deranjat pe iubitul mamei sale.

Lovitura i-a fost mortală, iar atunci când criminalul a realizat că cea mică nu mai respiră, a încercat panicat să o readucă la viață încercând să o resusciteze, însă fără noroc. Ulterior, bărbatul de 23 de ani băgat-o în baie și a spălat-o, dar fetița nu a dat niciun semn de revenire.

Apoi, criminalul ar fi băgat-o pe fetiță într-o valiză și ar fi dus-o cu un taxi în locul unde a fost găsită de către polițiști. Pentru a-și ascunde urmele, bărbatul a apelat la un lucru crunt. A turnat două sticle de acetonă pe trupul neînsuflețit al fetiței și i-a dat foc, a scris playtech.ro. 

Ulterior, criminalul s-a întors cu un alt taxi acasă. Potrivit apropiaților, tânărul obișnuia să bea și să consume substanțe interzise, însă nu se știe dacă în acel moment, bărbatul se afla sub influența vreunui tip de substanță. 

Se pare că fratele Antoniei, în vârstă de 3 ani, ar fi asistat la crima surorii sale, iar acum copilul este în stare de șoc.

Colaj foto: specialarad.ro

Comenteaza