Alunecare uriașă de teren, la Pasul Puzdra. La un pas de o tragedie, cu muntele care s-a prăvălit pe şosea

Alunecare uriașă de teren, la Pasul Puzdra. La un pas de o tragedie, cu muntele care s-a prăvălit pe şosea
| Foto: Captura video - Stirile Digi24

O alunecare uriașă de teren a avut loc în această dimineață, în județul Suceava, în Pasul Puzdra. Mai multe mașini au oprit la timp, pentru a evita o eventuală tragedie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat în această dimineaţă că pe DN 17B Vatra Dornei-Poiana Teiului, în Pasul Puzdra, județul Suceava au avut loc căderi de pietre de pe versanți pe carosabil.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. Nu sunt persoane rănite sau autovehicule avariate. Se acționează pentru curățarea carosabilului.

În imagini se vede cum terenul o ia la vale chiar sub ochii oamenilor din zonă. Alunecarea din dimineaţa de luni, 22 mai, a avut loc într-o zonă unde urmau să înceapă lucrările zilele acestea, din acest motiv fiind amplasate și utilajele în proximitate.

Potrivit autorităților, din fericire nu au fost afectate grav lucrările deja efectuate și nu sunt victime. "Pe sectorul de drum menționat vorbim despre o reactivare a unor alunecări de teren din toamna anului trecut, constructorul având deja în execuție lucrări de rânguire și consolidare a versantului cu zid de sprijin”, a transmis DRDP Iași.

Comenteaza