Update Accident rutier cumplit. Un mort și patru răniți după ce un microbuz s-a ciocnit cu o mașină

Accident rutier cumplit. Un mort și patru răniți după ce un microbuz s-a ciocnit cu o mașină
| Foto: News.ro

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață. Un autobuz și un autoturism au intrat puternic în coliziune.  

Evenimentul nefericit s-a petrecut în zona localităţii Războieni, județul Iași.

Un microbuz s-a ciocnit violent cu un autoturism, iar şoferul microbuzului, un bărbat de 64 de ani, a murit la scurt timp după impact, conform News.ro.

De asemenea, alte patru persoane au fost rănite, dintre care două mai grav. Acestea au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 60 de ani, a suferit un traumatism la mână, dar şi o contuzie toraco-abdominală. Impactul a fost unul violent, iar microbuzul a ajuns în şanţ, în timp ce autoturismul avea partea din faţă distrusă, potrivit sursei citate.

Circulaţia rutieră a fost îngreunată în zona respectiva pentru câteva zeci de minute. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. 

UPDATE:  Încă o persoană a decedat în urma accidentului care a avut loc, luni dimineaţa, în apropiere de localitatea Războieni, între un microbuz şi un autoturism, aceasta fiind a doua persoană care şi-a pierdut viaţa, potrivit Agerpres.

Alte trei persoane care au fost rănite în acelaşi accident rutier au fost transportate la spital, pentru asistenţă medicală de specialitate.

Comenteaza