Accident grav în drum spre litoral. O femeie a murit și alte nouă persoane au fost rănite. Printre victime se numără și copii

Accident grav în drum spre litoral. O femeie a murit și alte nouă persoane au fost rănite. Printre victime se numără și copii

O femeie a murit şi alte nouă persoane au fost rănite, într-un accident care s-a produs în Constanța.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, pentru o femeie aflată în stop cardio-respirator protocolul de resuscitare a fost fără rezultate pozitive, fiind declarat decesul.

Nouă persoane, printre care trei minori, au fost găsite conştiente, cu diverse traumatisme, toate fiind transportate cu ambulanţele la spital. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea a informat că la locul producerii accidentului au fost mobilizate zece echipaje - de descarcerare, stingere a incendiilor, ambulanţe SAJ, SMURD, precum şi elicopterul SMURD, scrie digi24.ro.

"Total persoane implicate 10, dintre care: şapte adulţi - cinci bărbaţi, două femei - şi trei minori. Persoana căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare a fost declarată decedată la locul intervenţiei. (...) Transport la spital: SMURD Cernavodă - doi minori şi un adult (conştienţi), SMURD Medgidia - doi adulţi (conştienţi), elicopter SMURD - un minor (conştient).

Celelalte trei persoane adulte (conştiente), transportate la spital cu trei ambulante SAJ", a transmis ISU Dobrogea.

 

Comenteaza