A fost prins ucigașul-violator din localitatea Corbu, după 14 ore de la comiterea faptelor

A fost prins ucigașul-violator din localitatea Corbu, după 14 ore de la comiterea faptelor
| Foto: observatornews.ro

Criminalul care astăzi a omorât un bărbat în localitatea Corbu, județul Constanța, iar pe fiica sa a violat-o, a fost prins în urmă cu puțin timp. 

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat în urmă cu puțin timp, că ucigașul-violator se află pe mâna poliției și în este audiat, scrie spynews.ro.

Criminalul care a intrat noaptea trecută peste o familie din localitatea Corbu, județul Constanța, și a omorât un bărbat, iar pe fiica sa cea mare a violat-o, a fost reținut de polițiști în urmă cu puțin timp. Bărbatul care a săvârșit oribila faptă ar avea vârsta de 29 de ani.

Fata cea mare, de 20 de ani, a declarat anchetatorilor că individul purta cagulă noaptea trecută. Acesta i-a ucis tatăl, apoi a violat-o. Abia după 14 ore de la comiterea crimei, bărbatul a fost prins. Cea care a sunat la 112 în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 04.00, a fost sora cea mică a tinerei de 20 de ani, o adolescentă de 15 ani. Aceasta a cerut ajutorul spunând că un bărbat cu cagulă a intrat în casă și a violat-o pe una dintre surorile ei, iar pe tatăl ei l-a înjunghiat mortal.

„În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor. În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne, într-un comunicat.

Conform MAI, „în această dimineață, în jurul orei 03.45, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac-IPJ Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Corbu și ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înțepat în zona abdomenului cu un corp ascuțit”.

Comenteaza