Update Foto 6 copii, seceraţi pe trecerea de pietoni. Șoferul, un tânăr de 19 ani fără permis şi băut, a fugit de la locul accidentului / Unul dintre copii a murit

Un accident rutier extrem de grav a avut loc miercuri seara în Petroșani, judeţul Hunedoara. Șase copii cu vârste între 11 și 14 ani au fost loviți pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani care nu deţine permis de conducere.

Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, un conducător auto a accidentat șase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei.

La scurt timp, în urma declanșării activatilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzănești, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier.

Acesta a fost condus la sediul Poliției, pentru cercetări și recoltatarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, a transmis IPJ Hunedoara. 

La locul accidentului au fost trimise de urgență trei ambulante SMURD și trei ale SAJ. Pentru un copil de aproximativ 11 ani, paramedicii au început manevrele de resuscitare la fața locului. Trei dintre tinerii răniți au fost transportați cu ambulanța la UPU Petroșani, iar ceilalți trei au fost duși la UPU Petroșani de către părinții acestora, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

IPJ Hunedoara a anunţat că şoferul care a accidentat 6 copii în Petroşani a prezentat o concentrație la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat, transmite infotraficromania.ro.  

UPDATE:
Potrivit ultimelor informaţii din dimineaţa de joi, 22 decembrie, unul dintre cei 6 copii accidentaţi a murit, după ce a fost transportat la spital.

Comenteaza