Foto 2 dintre cei 3 suspecți în cazul crimei milionarului din Sibiu, ucis pentru 16 ceasuri și 40 de euro, prinși în UK

2 dintre cei 3 suspecți în cazul crimei milionarului din Sibiu, ucis pentru 16 ceasuri și 40 de euro, prinși în UK
2 dintre cei 3 suspecți în cazul crimei milionarului din Sibiu, prinși în UK
2 dintre cei 3 suspecți în cazul crimei milionarului din Sibiu, prinși în UK
2 dintre cei 3 suspecți în cazul crimei milionarului din Sibiu, prinși în UK
2 dintre cei 3 suspecți în cazul crimei milionarului din Sibiu, prinși în UK

Poliția a prins doi dintre cei trei suspecți în cazul crimei milionarului din Sibiu. În ciuda faptului că în locuința lui Adrian Kreiner se afla o sumă mare bani, tâlharii au reușit să fugă doar cu 16 ceasuri și 40 de euro.

Poliția Română a anunțat că a prins doi dintre cei trei suspecți care l-au bătut și ucis pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner. Duminică, Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați. Este vorba despre Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță.

„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre autorităţile române şi cele din Ungaria, Franţa, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi Republica Irlanda, Poliţia Română a localizat doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiţi în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, respectiv în Scoţia şi Irlanda de Nord”, anunţă Poliţia Română, citată de Agerpres.

Sursa citată a precizat că cei doi au fost depistaţi de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română. „În cauză, poliţiştii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea şi depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi devansarea termenului stabilit iniţial, astfel că, pe numele bărbaţilor au fost emise mandate de arestare preventivă şi, respectiv, mandate internaţionale de arestare.

Ulterior, autorităţile române au transmis autorităţilor din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord mandatele internaţionale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, a mai precizat sursa citată.

Amintim că milonarul Adrian Kreiner a murit în seara zilei de marți, 7 noiembrie, după ce  în noaptea de duminică spre luni, trei bărbați care purtau măști și mănuși au intrat în vila lui din Sibiu și l-au bătut cu bestialitate timp de aproximativ 40 de minute. El era acasă alături de fiica lui, în vârstă de 20 de ani, care abia venise din Austria și de iubita sa, Adriana Emilia Viliginschi.

Comenteaza