MINORE dependente de droguri, violate, sechestrate și traficate sexual în schimbul dozelor

MINORE dependente de droguri, violate, sechestrate și traficate sexual în schimbul dozelor

Dosarele care îi vizează pe traficanţii de droguri din România devin tot mai şocante. Unele minore dependente au ajuns să fie violate de traficanți, în schimbul dozelor, iar alte adolescente erau traficate sexual de cei care le aprovizionau cu droguri.

În orașul Siret, din județul Suceava, o elevă dependentă era violată de traficanți, în schimbul dozelor. Opt bărbați acuzați că vindeau droguri minorilor au fost reținuți în această localitate.

Traficanții de droguri din Siret au violat în mod repetat o minoră dependentă, pentru a-i furniza doza zilnică. Polițiștii au percheziționat locuințele traficanților, unde au găsit cannabis, cocaină, amfetamină și ecstasy.

În cadrul operațiunii Meduza, care vizează rețelele de traficanți care aprovizionează cu droguri școlile, polițiștii antidrog au făcut alte nouă percheziții domiciliare în orașul Siret, din județul Suceava. Au fost arestați opt traficanți care furnizau droguri și etnobotanice minorilor din localitate.

Pentru a-i furniza doza zilnica, traficantii de droguri au violat în mod repetat o elevă minoră dependentă, potrivit anchetatorilor. În urma perchezițiilor s-au confiscat diferite cantități de cannabis, cocaină, amfetamină și ecstasy. 

Polițiștii antidrog au confiscat in municipiul Suceava și în orașul Gura Humorului, 15 kilograme de canabis adus din Spania, în valoare de 150.000 de euro din care se puteau confecționa aproximativ 30.000 de jointuri. Suspecții sunt cercetați pentru trafic de droguri de mare risc și act sexual cu un minor, transmite digi24.ro

În Constanța, o altă adolescentă dependentă era traficată sexual de cei care o aprovizionau cu droguri. Acolo, în urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat aproximativ 300 de grame de cocaină, 1.800 de euro și 21.000 de lei.

Polițiștii au stabilit că, în perioada 2022 – martie 2023, traficanții de droguri, ar fi recrutat o eleva minoră, de 17 ani, profitând de starea ei de vulnerabilitate, provocată de consumul de droguri, cu scopul de a o exploata sexual, prin obligarea acesteia la practicarea prostituției, potrivit Poliției Române.

Comenteaza