P Vino la Iulius Mall Cluj să-ți pregătești garderoba de vară cu cele mai cool ținute, la promoții de până la 70%

Vino la Iulius Mall Cluj să-ți pregătești garderoba de vară cu cele mai cool ținute, la promoții de până la 70%
| Foto: Arhiva

Zilele toride aduc promoții estivale în magazinele din Iulius Mall Cluj. Reducerile de până la 70% te ajută să-ți faci bagajul pentru vacanță, dar și să fii în tendințe în această vară. Descoperă catalogul reducerilor pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj.

Sesiunile de shopping sunt acum și mai plăcute, pentru că magazinele din Iulius Mall Cluj te ademenesc cu promoții ispititoare. Nu rata ocazia de a-ți completa garderoba cu piesele preferate din colecțiile verii! Cu până la 70% au scăzut prețurile pentru ținutele fashion Camaïeu, iar cu până la 60%, laKenvelo și Lee Cooper. La H&M, Bershka, Stefanel, Pimkie, Motivi, Colin's, Orsay, Invidiuomo, BSB și Mizar sunt promoții de până la 50%. Include în itinerariul sesiunii tale de cumpărături și alte branduri de modă din Iulius Mall Cluj, pentru cei mici și cei mari, și vei fi surprins cu discounturi încântătoare.

Dacă ești pus pe mișcare, la Under Armour, Sport Vision, U-Man și Adidas găsești articole la prețuri înjumătățite, iar la Nike, Kix și Buzz promoțiile ajung până la 40%.

Și în magazinele specializate în încălțăminte și articole de marochinărie vara a adus reduceri. De până la 50% la Bata, până la 40% la Il Passo și Ecco șide până la 30% la Tezyo și Benvenuti. Te încurajăm să îți găsești perechea de sandale sau pantofi în pas cu moda și în celelale locații de profil, care au pregătit oferte avantajoase.

Cosmeticele sunt nelipsite din trusa pentru vacanța la mare sau în vârf de munte. Produse de make-up și de îngrijire cu discount de până la 70% sunt propunerea Sephora și Melkior, în timp ce The Body Shop, MAC Cosmetics, Marionnaud, Inglot și Professional Shop au prețuri înjumătățite la o selecție de produse. Promoții estivale sunt și la brandurile cu accesorii, de până la 80% la Millefiori și de până la 50% la Pandora, Parfois, Meli Melo șiSabrini. Oferte au pregătit și Teilor, Swarovski, Amazing Jewelry, Sabion, Edifice și alte magazine specializate.

Lista reducerilor continuă și la magazinele cu produse pentru casă sau de servicii, iar apetisante sunt și ofertele pregătite de operatorii din food court şi cafenelele din Iulius Mall Cluj. Catalogul complet al promoțiilor estivale poate fi accesat aici!

Comenteaza