P "O vară rock'n'roll" se vede vineri, la „Movie Nights", în Iulius Parc

"O vară rock'n'roll" se vede vineri, la „Movie Nights", în Iulius Parc

Nu ai planuri pentru vineri seara? Te așteptăm la „Movie Nights", în Iulius Parc, să te bucuri de experiența cinematografică în aer liber.

O nouă seară în compania filmelor se pregătește în Iulius Parc! Proiecția de vineri, 28 iunie 2019, de la ora 21.30, este „Leto" (O vară rock'n'roll, 2018, Rusia). Producția cinematografică surprinde o biografie a legendarei trupe Kino, care vorbește despre protest, libertate și rezistență prin muzică.

Pentru cei care apreciază cinematografia românească, pe 5 iulie, de la ora 21.20, pe ecranul montat în Iulius Parc se va vedea filmul „Moromeții 2", în regia lui Stere Gulea. Este o continuare a poveștii familiei lui Ilie Moromete, care îl are în prim-plan pe mezinul Niculae. Filmul a câștigat opt distincții Gopo în 2019, printre care „Cel mai bun film (lungmetraj)" și Premiul „tânără speranţă", acordat lui Iosif Paștina, actorul care a interpretat rolul lui Niculae.

„Movie Nights" prezintă 11 filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul TIFF și al Radio Guerilla și Cemacon.

Comenteaza