P Moș Crăciun alege din timp darurile la Iulius Mall Cluj! Descoperă idei de cadouri și profită de ofertele Black Friday X-MAS Edition

Moș Crăciun alege din timp darurile la Iulius Mall Cluj! Descoperă idei de cadouri și profită de ofertele Black Friday X-MAS Edition

Pregătirile de Crăciun și Black Friday au un lucru în comun: cumpărăturile! Dacă le combini, ai numai de câștigat, mai ales că magazinele din Iulius Mall Cluj te întâmpină cu oferte speciale până pe 29 noiembrie 2020. Consultă catalogul online și pregătește din timp cadourile pentru cei dragi! 

Magia Crăciunului a cuprins Iulius Mall Cluj. Bradul a fost împodobit, luminițele strălucitoare ne amintesc că în mai puțin de o lună ar trebui să vină Moșu’, iar cele mai frumoase melodii umplu atmosfera de veselie. Și pentru că sărbătorile de iarnă sunt despre bucuria de a dărui, Black Friday X-MAS Edition continuă la Iulius Mall Cluj și în acest weekend, pentru ca tu să alegi cadourile perfecte pentru cei dragi și să beneficiezi de reduceri de până la 70%. De asemenea, nu uita că în acest sfârșit de săptămână, Zara, Massimo Dutti, Bershka și Stradivarius au o mulțime de oferte.

Pentru ea poți alege bijuterii de poveste de la Teilor, Pandora, Swarovski, Sabrini și Sabion, care te întâmpină cu reduceri de până la 50%. Iar dacă vrei să completezi cadoul cu un parfum sau cu produse de skin care și make-up, fă o vizită la The Makeup Shop, Sabon, Nomasvello, MAC Cosmetics, L'Occitane, Inglot și Yves Rocher. Pentru seara de Crăciun sau de Revelion, magazinele de îmbrăcăminte au pregătit ținute deosebite și prețuri de sărbători. Rochii remarcabile găsești la Liu Jo sau Motivi, dar și Guess Jeans, Levi's, U.S. Polo Assn. și Lace World au o mulțime de articole în trend la prețuri atractive. Oferte de până la 70% afișează Il Passo, dar și Bata și Ecco te întâmpină cu surprize și reduceri. De asemenea, dacă vrei să-i dăruiești o pereche de ochelari cool, îi poți achiziționa de la Optiblu.

Pentru el vei găsi opțiuni inedite la Seroussi sau El Unico, dar și în multe alte magazine. Dacă vrei să-l surprinzi cu un gadget pe care și-l dorește de mult timp, vino la Vetter, dacă iubește stilul urban casual, profită de reducerile de până 70% de la U-MAN, iar dacă este o fire atletică oferte imbatabile sunt la Adidas și Arman Sport. Și magazinul FC U Cluj afișează reduceri de până la 40%.

Cei mici au trimis deja scrisorile către Moș Crăciun, iar dacă ai primit și tu una, Coccodrillo, Deluka și Prinky&You te vor ajuta să împlinești cele mai frumoase dorințe.

Și pentru că de sărbători toate drumurile duc acasă, poți să alegi câteva articole speciale pentru decorarea casei de la New Idea, cărți pentru serile cozy de la Cărturești și decorațiuni deosebite de Crăciun din magazinele de specialitate.

Ofertele nu se opresc aici, așa că trebuie să consulți catalogul online și să vii la Iulius Mall Cluj pentru a le descoperi, iar pentru o gustare delicioasă fă un popas și în foodcourt. Comandă-ți preparatul preferat la pachet și savurează-l pe terasa exterioară sau acasă.

Iulius Mall Cluj este deschis pentru experiențe sigure de shopping în intervalul orar 10.00 – 21.00!

Etichete
Comenteaza