Mic ghid de supravieţuire pentru sfârşitul lumii (P)

Mic ghid de supravieţuire pentru sfârşitul lumii (P)
Iată că ne apropiem cu paşi repezi de 21 decembrie 2012, dată la care s-a anunţat oficial sfârşitul lumii. Unii deja s-au pregătit pentru acest moment apocaliptic, şi-au făcut provizii, şi-au pregătit buncărele sau şi-au luat bilet către cele mai înalte destinaţii.

Pentru cei care au amânat pregătirile până în ultimul moment, avem la îndemână soluţii pentru orice situaţie delicată:

Asigurarea confortului, pregătindu-ţi un culcuş cald. Cine nu a avut timp să-şi facă cumpărăturile, e cazul să se aprovizioneze în special cu pături şi pilote, fiind mai ales în plin anotimp friguros. În prag de Apocalipsă, găseşti reduceri de 20% la pilotele Dormeo, iar pentru o saltea Renew plăteşti cu 50% mai puţin. Reduceri veţi găsi şi la produsele pentru copii.

Să ai la îndemână haine călduroase, cizme şi bocanci de iarnă. Găseşti bocanci Walkmaxx la 189 lei, iar doamnele pot achiziţiona cizme la 239 lei, cu 60 lei mai ieftin.

În continuare ai grijă ce mănânci! Alimentaţia este extrem de importantă, mai ales în momentele tensionate. Păstrează-ţi energia gătind in vasele cu strat ceramic de la Delimano. O tigaie Delimano Dry Cooker costă acum 129 lei, cu 28% mai ieftină, iar o tigaie-cratiţă Delimano Skillet poate fi achiziţionată la 129 lei.

Fii pregătit! Lumea nu ştim cum va fi...dar oferta sigur se va sfârsi!

Consultă listele cu ofertele Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Kosmodisk, Ivyss, Shark şi Top Shop.

Ofertele sunt disponibile până pe 21 decembrie în reţeaua siteurilor Studio Moderna şi reţeaua de magazine Dormeo şi Top Shop.

 

 

Comenteaza