P Iulius Mall Cluj sărbătoreşte noul an cu promoţii de până la 80%. Vină să te bucuri de cumpărături!

Iulius Mall Cluj sărbătoreşte noul an cu promoţii de până la 80%. Vină să te bucuri de cumpărături!

2019 este întâmpinat de brandurile prezente în Iulius Mall Cluj cu oferte de până la 80%. Dacă ești pasionat de modă și ai poftă de cumpărături, te invităm la maratonul promoțiilor de iarnă. Lista completă a reducerilor este disponibilă accesând link-ul: http://iuliusmall.com/cluj/catalog.

Dacă nu ai primit tot ce ți-ai dorit de la Moș Crăciun, acum este momentul perfect să te asiguri că, în noul an, garderoba ta va include cele mai cool ținute. Piese vestimentare în tendințele sezonului, la promoții de până la 80%, te așteaptă să le descoperi în magazinele din Iulius Mall Cluj. De pe lista destinațiilor de shopping la prețuri avantajoase nu trebuie să lipsească Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Pimkie, H&M, Motivi, Colin`s, Stefanel, Lee Cooper, Invidiauomo, D's Damat, Seroussi, Terranova, Orsay, BSB Fashion, Jolidon, Mathilde, Mizar, Guess by Marciano, Escudo, dar nici celelalte branduri de la care ai vânat articole potrivite stilului tău.

Iubești mișcarea și sporturile de iarnă? Ai un motiv în plus să începi anul cu un program activ, pentru că sunt discounturi de până la 50% la U-man și depână la 40% la Nike, Under Armour, Sport Vision și Buzz.

Acum este momentul să-ți completezi colecția de genți și pantofi cu articolele care ți-au făcut cu ochiul din vitrinele magazinelor de specialitate.Office Shoes afișează prețuri mai mici cu până la 60%, Il Passo, Bata, Benvenuti și Ecco le-au înjumătățit, în timp ce la Tezyo și Kix sunt reduse cu până la 40%. Și la Samsonite sunt oferte irezistibile.

Dacă ești pasionat de bijuterii și accesorii, ai motive în plus să vii la cumpărături în Iulius Mall Cluj. Discounturi de până la 70% sunt la Splend`or, depână la 50%, la Parfois și Kultho, iar ofertele continuă în magazinele Swarovski, Amazing Jewelry și în celelalte locații de profil. Și trusa de cosmetice poate fi îmbogățită cu noi produse, la prețuri atractive. Sephora și Marionnaud au tăiat până la 70% din prețuri, la Inglot, The Body Shop, Xpert Beauty și Yves Rocher discounturile sunt de până la 50%, iar oferte speciale sunt la ProfiHairShop și în alte magazine de specialitate. Reducerile continuă în locațiile cu decorațiuni și articole pentru casă, dar și la servicii.

Lista completă a ofertelor este disponibilă pe site-ul http://iuliusmall.com/cluj/catalog. Vino la Iulius Mall Cluj să te bucuri de sezonul promoțiilor de iarnă!

Comenteaza