P Autoworld. Profită acum de ofertele speciale la roţile şi anvelopele de iarnă (P)

Autoworld. Profită acum de ofertele speciale la roţile şi anvelopele de iarnă (P)

Şoferii care sunt prinși fără anvelope de iarnă pe şoselele cu zăpadă riscă o amendă între 1.305 şi 2.900 de lei şi reţinerea certificatului de înmatriculare, conform legislației în vigoare pentru circulația în condiții meteo nefavorabile.

Nu există o dată care să indice o perioadă a anului în care este obligatoriu ca şoferii să aibă anvelope de iarnă, însă Codul Rutier spune că trebuie folosite atunci când drumurile publice sunt acoperite de polei, gheață și zăpadă.

Cauciucul utilizat la fabricarea anvelopelor de vara devine rigid la temperaturi sub 7 grade C, iar aderenta acestora la carosabil se reduce. Compusii speciali de cauciuc utilizati la fabricarea anvelopelor de iarna fac ca acestea sa ramana flexibile si elastice si la temperaturi cu mult sub 0 grade. Cu iarna care bate la uşă, este mai bine ca şoferii să fie preventivi. Autoworld, dealer regional al mărcilor Volkswagen şi Audi, vine în îmtâmpinarea clujenilor cu oferte spciale pentru sezonul 2018-2019.

Detalii despre campanie, dar şi despre preţurile ofertelor Autoworld puteți obține accesând următoarele link-uri:

Volkswagen

Volkswagen Autovehicule Comerciale

Audi

Pentru o descriere detaliată asupra ofertelor şi produselor Autoworld, clujenii sunt așteptaţi în showroom-urile de mai jos:

Autoworld - Volkswagen
Calea Floresti, nr. 145, 400524 Cluj Napoca
Telefon: 0264-207.400
E-Mail:piese@autoworld.ro

Autoworld - Audi
Calea Turzii Nr.249, 400495 Cluj Napoca
Telefon: 0264-502.600
E-Mail:pieseaudi@autoworld.ro

Ofertă este valabilă până la data de 28 februarie 2019. Preţurile sunt recomandate şi conţin TVA.

Comenteaza