Foto Marhaba Steak & Breakfast Restaurant, desemnat de Google, cel mai bun restaurant de tip „Steak-House” din Cluj-Napoca, la începutul anului 2023!

Bazat pe un top al celor mai bune restaurante din Cluj, în primul trimestru al anului 2023, la categoria „Steak-House Restaurants “ (restaurante specializate în gătirea cărnii de vita pe grătar), Google poziționează „Marhaba Steak & Breakfast Restaurant” ca fiind restaurantul cu cea mai bună evaluare la categoria sa în orașul Cluj dar și în România, obținând ce-a mai mare notă, respectiv 4,9 din 5!

Bazat pe un top al celor mai bune restaurante din Cluj, în primul trimestru al anului 2023, la categoria „Steak-House Restaurants “ (restaurante specializate în gătirea cărnii de vita pe grătar ), Google poziționează „Marhaba Steak & Breakfast Restaurant” ca fiind restaurantul cu cea mai bună evaluare la categoria sa în orașul Cluj dar și în România, obținând ce-a mai mare notă, respectiv 4,9 din 5!

Clienții care i-au trecut pragul, au evaluat restaurantul din mai multe puncte de vedere, respectiv: poziția centrală a locatiei, design-ul restaurantului, servirea, personalul, atmosfera și bineînțeles, cel mai important detaliu, gustul cărnii și modalitatea de preparare a acesteia, iar conform comentariilor clienților: „carnea ți se topește în gură”! 

Așadar, „Marhaba Steak & Breakfast Restaurant” a obținut un punctaj de 4,9 din 5, aproape maxim din maxim, fiind si unul dintre puținele restaurante din România care obțin acest punctaj mare! 
În acest restaurant, clienții au lăudat calitatea cărnii gătite pe grătarul tip „Josper” un grătar special pentru prepararea fripturilor pe cărbune, denumit în lumea cunoscătorilor de carne, ca și „Rolls-Royce-ul“ grătarelor.

Carnea este adusă exclusiv cu avionul, săptămânal, din America, Japonia și Australia, respectiv carnea Black Angus din America, Wagyu din Australia și Japonia și vestita carne Kobe din Japonia. Important de menționat, se poate cumpăra carnea și pentru a fi gătita acasă! 

Pe lângă partea de carne, restaurantul servește zilnic, începând cu ora 09.00 peste 13 tipuri de mic dejun. Bineînțeles cafeaua este una premium, făcută în aparatul de cafea „La Marzocco “, acest brand fiind poziționat ca și lider mondial în aparate de cafea. Cafeaua în sine, este un mix din Etiopia și Nicaragua, mix făcut special pentru Marhaba Steak & Breakfast Restaurant și prăjita la Cluj.

De la ora 12.00 se servește și pește, fructe de mare, salate și deserturi după care clientii sunt „înnebuniți”, după cum se observă din comentariile acestora, comentarii care i-au propulsat pe primul loc în acest top! 

Așadar, felicităm Clujul și multumim celor de la Google pentru că ne pun pe harta gastronomică a lumii și felicităm și „Marhaba Steak & Breakfast Restaurant “ pentru locul 1 și pentru diversitatea produselor oferite în meniul lor!

Lanțul de restaurante „Marhaba” este deținut de familia Hanga, proprietara grupului de firme „Alex & George Import Export SRL “, companie înfiintata în anul 1991, companie cu capital 100% românesc. Firma derulează afaceri în HoReCa, Imobiliare și Construcții.

Telefon Rezervări: 0773.700.700.

Adresa: Str. Avram Iancu 13-15, Cluj-Napoca.

Deschis zilnic începand cu orele 09.00-24.00.

Website: www.marhaba-steak.ro (aici găsiți prezentarea restaurantului și a meniului ). 

Instagram: Marhaba.steak.and.breakfast.restaurant

Facebook: Marhaba Steak & Breakfast Restaurant

Comenteaza