Zodiile care trec prin cea mai rea perioadă din an. Ghinionul se ține lanț de ei

Zodiile care trec prin cea mai rea perioadă din an. Ghinionul se ține lanț de ei

Perioada următoare va fi cea mai rea pentru un semn din zodiac.

Numerologul Mihai Voropchievici s-a aflat la emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată la Antena 3, unde a anunțat că majoritatea nativilor sunt pregătiți pentru un an grozav.

Multe zodii vor să evolueze, să schimbe ceva în viața lor și să aibă parte de libertate. Semnele zodicale își vor duce planurile la bun sfârșit, însă vor avea parte și de o lună în care nervii lor vor fi pusi la încercare.

Berbec

Septembrie va fi, fără îndoială, o lună plină de provocări pentru nativii născuți sub semnul zodical al Berbecului. Tensiunile vor crește, mai ales la începutul lunii.

Taur

Totul va merge prost în luna iunie pentru Tauri, mai ales când vine vorba de viața profesională. Stresul se va acumula, iar ei se vor chinui să facă față provocărilor.

Gemeni

Aprilie va fi o lună extrem de dificilă pentru Gemeni. Pentru ei, acea perioadă reprezintă un adevărat dezastru și nu vor rezolva nimic din ceea ce și-au propus.

Rac

Fie că sunt singuri sau într-o relație, Racii vor avea o perioadă oribilă în luna mai. Acești nativi se vor confrunta cu foarte multe neînțelegeri atunci când vine vorba de dragoste. Țineți cont de necesitatea unei comunicări deschise și clare.

Leu

Răbdarea nativilor născuți sub semnul zodiacal al Leului se va epuiza în iulie. Aceștia nu se vor mai putea abține și vor răbufni. Vor avea parte de conflicte atât acasă, cât și la locul de muncă.

Fecioară

Pentru nativii din Fecioară luna august este o lună cu foarte multe obstacole și evenimente nefericite. Planurile lor vor eșua, astfel că vor ajunge să se simtă frustrați din cauza lipsei de progres.

Balanță

Luna august nu va fi bună nici pentru Balanțe. Acestea își vor pierde echilibrul vieții și se vor confrunta cu mari probleme financiare.

Scorpion

Pentru Scorpioni, luna iulie va fi plină numai de drame. De asemenea, vor apărea tensiuni și în relația lor de cuplu. Poate fi vorba chiar și de o despărțire.

Săgetător

În luna octombrie, Săgetătorii vor fi nevoiți să facă o alegere importantă. Poate fi vorba de viața sentimentală sau de cea profesională. Problema este că nu vor ști ce să facă. Vor urma vocea inimii sau vocea rațiunii?

Capricorn

Cheltuielile ar putea scăpa de sub control în luna iulie. Din cauza exceselor, Capricornii s-ar putea confrunta cu mari probleme financiare. Datoriile sunt inevitabile.

Vărsător

Fie că sunteți într-o relație de ceva timp sau abia ați început să vă întâlniți, vara va fi un sezon complicat pentru Vărsători. Veți trăi o mare dezamăgire.

Pești

Totul va merge prost în octombrie pentru Pești. Aceștia vor avea impresia că toată lumea este împotriva lor. Cu toate astea, nativii se vor strădui să rămână pozitivi.

sursă: impact.ro.

 

Comenteaza