Zodiac CHINEZESC săptămâna 4-10 decembrie 2023. Iată zodiile care primesc vești bune

Zodiac CHINEZESC săptămâna 4-10 decembrie 2023. Iată zodiile care primesc vești bune

Zodiacul pentru săptămâna 4-10 decembrie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor.

Sobolan
Poti face multe lucruri mari, dar nu se asteapta nimeni de la tine sa le faci de unul singur. Multe maini de ajutor sunt disponibile ca sa te incurajeze si sustina. Orice job va fi mai usor daca esti deschis la ofertele de asistenta. Apreciaza sincer darurile vietii pentru tine.

Bivol
Energia acestei saptamani face sa iti fie mult mai usor sa te concentrezi pe activitati si sarcini ce solicita disciplina si atentie la detaliu. O veste de departe iti poate activa o schimbare de planuri. Fii atent ce rostesti in orice conversatie intensa. Prieteniile ce au devenit mai indepartate pot fi reintarite azi, daca iti doresti asa ceva.

Tigru
Provocarea pentru aceasta saptamana este sa faci maximum cu resurse limitate. Fii rabdator daca lucrurile dureaza mai mult decat te-ai asteptat. Vei fi mai sensibil decat in alte zile la dispozitiile altora. Asta te ajuta sa spui ce trebuie chiar in situatiile unde emotiile sunt exacerbate. O atitudine relaxata este cea mai buna pentru tine.

Iepure
Evenimentele saptamanii iti necesita curaj si o minte calma. Chiar vrei sa stii cu adevarat ce simte altcineva sau vrei doar sa fie de acord cu tine ? Esti pregatit sa auzi ceva negativ sau critic ? Daca esti dispus sa pui intrebarile potrivite, poti beneficia de transformari importante.

Dragon
Lucrurile mici iti pot aduce satisfactii mari in aceasta saptamana. Chiar daca lucrezi la un job ce nu are mari surse de veselie, toti poti alege sa ai o zi fericita. Stabileste contacte cu cei pe care ii placi cel mai mult. Lasa deoparte “eu nu pot” ca mod de a gandi. Invita in vizita prieteni sau familia.

Sarpe
Proiectele in care esti implicat ascund adevaruri spirituale adanci. O nevoie puternica de entuziasm te poate surprinde atat plictisit cat si neobosit in acelasi timp. Este momentul sa incerci ceva nou. Daca te conectezi cu natura, imaginatia si creativitatea se vor activa usor. Prieteni vechi sau tinerii ori copiii pot simti nevoia sa vorbeasca cu tine.

Cal
Aceasta este o saptamana in care te poti simti extravagant. Simti nevoia sa cheltui mai mult decat este cazul ca sa iti faci casa mai frumoasa sau sa impresionezi pe cineva pe care placi. Realitatile financiare implica o analiza la rece. Sentimentele pasionale si emotiile nu trebuie sa iti influenteze bunele intentii de a-ti fi bine si financiar. Stabileste sa nu faci cumparaturi pe baza de credite sau imprumuturi.

Capra / Oaie
Incearca sa nu te supra-identifici cu munca ta. Tu ai o valoare a ta care nu se bazeaza doar pe ceea ce faci. Mentine preocuparile despre bani la cote mici. Poate esti prea idealist. O abordare mai realista si pragmatica iti este mai utila pentru a atrage binele tau. Evita sa imprumuti sau sa dai imprumut. Altfel, se poate compromite o prietenie importanta.

Maimuta 
Energia cosmica iti aduce optimism si multa incredere. Asta iti incurajeaza o atitudine vesela si prietenoasa care iti poate intari sau deschide multe contacte sociale. Esti un partener minunat pentru orice dar si un bun membru de echipa. Asculta cu atentie ideile si sentimentele pe care oamenii ti le impartasesc. Copiii si animalele de companie pot fi modele minunate ca sa identifici adevaratele placeri simple ale vietii.

Cocos
Luni este o zi ideala pentru orice sarcina ce necesita perseverenta si atentie pe detalii. Nu subestima ce inseamna sa simti emotii intense Marti. Poate fi o faza trecatoare. Asteapta-te ca lucrurile sa se imbunatateasca repede. Optimismul contribuie la eficienta si toata lumea beneficiaza. Energia pozitiva continua Vineri.  Timpul petrecut cu prietenii sau cu un nou interes amoros va fi foarte placut si reconfortant. Sambata apare destul de multa munca si schimbari majore. Relaxeaza-te si fa orice te rasfata Duminica.

Caine
Asteapta-te sa fii in colimatorul emotiilor intense. Daca vinovatia, gelozia sau o dorinta de a-i controla pe altii incep sa domine evenimentele acestei saptamani, vorbeste cu cineva in care ai incredere. Seteaza bariere clare emotional. A venit vremea sa ceri ce ai nevoie. Vineri este excelenta pentru a face planuri specifice si practice. In acest weekend vei putea incepe un proces de vindecare pentru o durere pe care ai tinut-o de prea mult timp.

Mistret
Luni vei primi recompense daca te concentrezi sa termini ce ai inceput. Ai rabdare. Poate fi necesar sa revizuiesti anumite planuri si proiecte. Mijlocul saptamanii este excelent pentru orice activitate de grup. Asteapta-te ca oamenii sa fie mai fericiti si mai cooperanti. Orice are legatura cu calatoria, medicica sau legislatia sunt favorizate Vineri. Aspecte legate de putere si control pot tensiona atmosfera Sambata. O atitudine de genul “traieste si lasa viata” este cea mai buna. Permite altora sa isi exprime iubirea fata de tine in weekend.

sursa info: sfatulpărintilor.ro

loading...
Comenteaza