Zodiac CHINEZESC săptămâna 15-21 noiembrie 2021

Zodiac CHINEZESC săptămâna 15-21 noiembrie 2021

Iată care este mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii.

Sobolan
Marti se anunta o zi potrivita pentru negocieri si afaceri. Atentie la corespondenta de afaceri sa nu iti scape vreo greseala. Daca ai rugat pe altcineva sa se ocupe de aceasta sarcina, ar fi bine sa verifici inainte sa trimit cuiva ceva. Romantismul pluteste in aer. Nu programa pentru weekend rezolvarea unor treburi de la birou. Petrece mai mult timp cu partenerul.

Bivol
Luni poate fi o zi perfecta pentru afaceri sau pentru amor. Depinde  pe care parte a vietii tale te concentrezi mai mult in aceasta perioada. Rezultatele se vor vedea mai tarziu si vor fi demne de lauda, indiferent ce ai ales. In weekend, fii atent sa nu exagerezi cu mancarea sau cu munca. Iti poti face singur rau.

Tigru
O saptamana buna, in care reusesti sa faci tot ce-ti propui, dar in care trebuie sa fii si foarte intelept si sa actionezi rapid. Mijlocul saptamanii poate fi ideal pentru negocieri si afaceri. Daca esti in cautarea unui loc de munca, ai toate sansele sa gasesti ceva potrivit pentru tine. Weekend-ul lasa-l pentru romantism. Ai putea gasi echilibrul si armonia alaturi de partener.

Iepure
Marti este o zi perfecta pentru a te ocupa de afaceri. Atentie la oamenii care au tendina sa promita marea cu sarea, dar sa nu se tina ce cuvant. Nu cadea in plasa lor! Romantismul incepe sa pluteasca in aer de miercuri incolo. Daca ai probleme in cuplu, incearca sa le rezolvi cat mai repede posibil.

Dragon
Angajamentul si sinceritatea ta ii impresioneaza pe superioarii tai. Adu-ti aminte, totusi, ca, indiferent cat de mult iti place slujba pe care o ai, e nevoie si de putina odihnea, relaxare si distractie. Da-ti voie sa respiri la final de saptamana. Asculta muzica, dormi, petrece timpul cu partenerul de cuplu. Desi vin bani, nu este recomandat sa te epuizezi muncind.

Sarpe
Aranjeaza-ti prioritatile. Ai tendinta sa fii haotic si sa intarzii cu toate termenele de predare. Concentreaza-te mai bine la organizarea timpului, pune-le in ordine si vei vedea ca se poate. In afaceri sau in dragoste este nevoie de o comunicarea sincera. Spune direct ce vrei, fara ocolisuri, dar cu tact. Weekend-ul se anunta stralucitor in amor! Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalneseti o persoana speciala.

Cal
Relatiile trebuie analizate la modul “ce poti face tu pentru mine!”, iar cand spui TU este vorba, de fapt, tot de tine! Miercuri pare o zi perfecta pentru a te ocupa de afaceri. Lasa weekend-ul pentru amor. Daca esti singur, se pare ca opusii se atrag. Fii atent la impulsivitate!

Oaie
Comunicarea poate fi mai dificila la inceputul saptamanii, insa nu este cazul sa depui armele. Concentreaza-te mai mult pe tonul vocii, pe modul in care iti expui mesajele. Daca esti singur, joi-vineri, se anunta o intalnire cu magnetism puternic. Daca esti implicat intr-o relatie, fii atent cum gestionezi gelozia.

Maimuta 
Esti un om muncitor si responsabil. Bucura-te de orice lauda sau recunoastere. O meriti din plin. Mijlocul saptamanii poate sa fie putin mai stresant. Cand spui exact ceea ce crezi, asteapta-te ca adevarul sa nu fie apreciat. Nu toata lumea gusta aceasta abordare directa si poti ajunge la conflicte. Spre sfarsitul saptamanii, invita-ti prietenii la o masa cu bunatati. Meriti putina relaxare.

Cocos
Esti maestru in multitasking, chiar daca resursele tale sunt limitate. Poate fi o saptamana cu realizari remarcabile. Ramai concentrat pe ceea ce conteaza cu adevarat. Invata sa mai spui si NU unor oameni care te epuizeaza. In weekend, ar fi bine sa dedici mai mult timp relaxarii sau practicarii unor hobby-uri.

Caine
O situatie stresanta te framanta si ai putea sa ceri sfatul cuiva. Nu te mai chinui singur sa gasesti solutii. Cineva in care ai mare incredere iti poate dezvalui si alte moduri din care ai putea vedea lucrurile. Prietenii sau rudele iti sunt alaturi, nu trebuie decat sa spui. Nu petrece singur acest weekend.

Mistret
Te bucuri de o rezistenta mai mare decat media, insa nu trebuie sa te fortezi. Problmele din aceasta saptamana iti vor pune la incercare rabdarea. Te poti simti nervos, iritat, ti se va parea ca pierzi vremea. Dar trebuie sa te relaxezi si sa iei cu calm fiecare lucru. Da-ti voie ca in weekend sa iti incarci bateriile alaturi de prieteni si oameni dragi.

sursă: sfatulparintilor.ro.

Etichete
Comenteaza