Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1 – 7 februarie 2021

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1 – 7 februarie 2021
| Foto: fanatik.ro

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 1 – 7 februarie 2021 îi determină pe nativi să se gândească mai mult la propria persoană și la planurile pe care le au pentru viitor. E o perioadă perfectă pentru analiză, introspecție și cugetare. 

Șobolan

Incertitudinea și întrebările fără răspuns par să nu te mai deranjeze atât de mult și iei lucrurile așa cum le primești. Nu trebuie să știi totul, e normal să mai bâjbâi uneori prin întuneric, așa descoperi chestii noi.

Bivol

Explorează mai mult partea interioară și trăirile care te pot aduce pe culmile succesului. Află cine ești cu adevărat și ce vrei de la viață. Numai așa vei putea alege drumul corect și sigur.

Tigru

Nu concepi să fii complet pierdut din punct de vedere sentimental și asta te face să fii catalogat drept „rece”. Renunță la bariera pe care ai ridicat-o și lasă-te dus de val, iubește la intensitate maximă.

Iepure

Unele lucruri și planuri nu ies așa cum ți-ai propus, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți pierzi răbdarea. Ai mai multă încredere în tine și ia-o de la capăt, vezi unde ai greșit și repară.

Dragon

Lasă trecutul în spate și bazează-te pe intuiție, cu siguranță nu vei da greș nicio secundă. Ar fi cazul să nu mai asculți în stânga și-n dreapta și să te lași ghidat de ceea ce vine din adâncul tău.

Șarpe

Ești conștient că poți să faci mai multe, motiv pentru care te ancorezi în numeroase proiecte. Ai grijă ce promiți, trebuie să duci la bun sfârșit totul. Este cazul să fii mult mai asumat.

Cal

Săptămâna anunță un dezechilibru major între locul de muncă și familie. Realizezi că oricât ai încerca nu le poți avea pe ambele. Gândește-te bine ce pui pe primul plan, nu mai poți da înapoi.

Capră

În ultime vreme te-ai cam plafonat. Ar fi momentul să preiei inițiativa și să îți asumi noi responsabilități, în felul acesta vei învăța și alte lucruri. Ieși din rutina zilnică, din carapacea strânsă în care ai intrat.

Maimuță

Ai o energie pozitivă și îți dai seama că te îndrepți cu pași mici, dar siguri spre idealurile tale. Ești tot numai un zâmbet molipsitor. Toată lumea se întreabă care e motivul fericirii tale.

Cocoș

Acceptă că nu ești perfect. Asumă-ți greșelile și învață lecțiile la momentul potrivit. Nu mai pierde timpul aiurea și croiește-ți propria viață după bunul plac. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că nu poți.

Câine

În sfârșit, ești conștient că ai nevoie de timp liber și spațiu. Renunță la unele proiecte și respiră și tu. Simți cum trăiești? Bucură-te de fiecare secundă pe care o primești de la Divinitate.

Mistreț

Cariera este foarte importantă, dar asta nu îți dă voie să calci lumea în picioare. Ai grijă, roata se întoarce și vei plăti pentru aroganța și manipularea de care dai dovadă acum.

sursă: fanatik.ro.

Comenteaza